Borgerne i EU's medlemsstater og andre lande, der planlægger at indvandre til Holland, skal kende bekendtskab med regler og regler vedrørende indvandring og visumspørgsmål. Der er visse betingelser, du skal overveje, hvis du har til hensigt at indvandre til landet. Vores lokale eksperter inden for indvandring kan give dig grundig information og vejledning om indvandring og indvandring i Holland.

Det hollandske kortsigtede visum

Ikke-EU-borgere, der er villige til at besøge Nederlandene til forretningsformål eller turisme, har brug for et visum af typen C-type, også kaldet Schengen-visum. Det er et væsentligt dokument, hvis spørgsmål kræver, at ansøgeren fremlægger følgende oplysninger og dokumenter:

  • identifikationsdokumenter, herunder gyldigt pas
  • obligatorisk sygesikring for kortfristede visa
  • detaljer om ansøgerens økonomiske situation
  • Oplysninger om formålet med besøget.

Bemærk venligst, at det tildelte kortfristede visum er repræsenteret af et frimærke i dit pas. Hvis du planlægger et længere ophold i Holland, skal den lokale udlændinges ogIND) kan udstede opholdstilladelse, forudsat at du opfylder alle relevante krav. Hollandske virksomheder, der har til hensigt at ansætte medarbejdere fra udlandet, er i stand til at ansøge om de nødvendige visa og arbejdstilladelser, så det internationale personale kan arbejde lovligt i landet.

Indvandring Holland: Det hollandske langsigtede visum

Det langsigtede hollandske visum er egnet til personer, der har til hensigt at studere, rejse eller bo i landet. Det ledsages af en IND-udstedt tilladelse til permanent opholdstilladelse indrømmet sammen med det 90-dages langtidsvisum. Personer, der ikke kommer fra EU-medlemsstater eller EØS-lande og ønsker at indvandre i Holland, har mulighed for at indgive en ansøgning om et langsigtet visum gennem selvstændigt visumprogram. Dette dokument giver rettigheder, der kan sammenlignes med EU-borgernes ubegrænsede adgang til landet.

Ansøgning om Schengen-visum

Indvandringen til Holland er steget betydeligt i de sidste ti år. Folk med forskellig baggrund og oprindelse søger bedre uddannelse, arbejdsmuligheder og livskvalitet i lande, der værdsætter sådanne egenskaber. Du kan få et Schengen-visum ved at ansøge på ambassaden eller nederlandsk konsulat i dit bopælsland. Dokumentet giver en 90-dag ubegrænset adgang i Schengenområdet med en 180-dags tidsramme og mulighed for udvidelse. Visummet giver en række fordele, herunder flere poster i mange Schengenlande uden grænsekontrol.

Vores lokale immigrationsadvokater kan give dig yderligere oplysninger om proceduren for opnåelse af nederlandsk opstartvisum for Nederlandene.

kontakt en ekspert knap