I overensstemmelse med den hollandske indvandringslovgivning skal uafhængige iværksættere, der gerne vil starte en virksomhed i Nederlandene, først få en nederlandsk opholdstilladelse for selvstændige. Det samme hollandske selvstændige visum er påkrævet for frilansere og personer, der gerne vil udøve et erhverv i landet.

Hvordan kvalificerer man sig til det nederlandske selvstændige visum?

Iværksættere, der ønsker at få et hollandsk selvstændigt visum, skal have et vist antal point. Point-systemet blev oprettet i 2006 med det formål at tiltrække internationale iværksættere, der kan bidrage væsentligt til den lokale økonomi.

Selvstændige amerikanske og japanske borgere behøver ikke at få point for den hollandske opholdstilladelse, fordi deres lande har særlige aftaler indgået med Nederlandene. Vi har et team af eksperter i Hollandsk indvandring hvem kan give dig yderligere oplysninger om disse aftaler.

Scoresystemet indeholder følgende elementer:

  • Personlig erfaring, herunder uddannelse, erhvervserfaring, årlig indkomst fra tidligere job, år med praksis i iværksætteri, erhvervserfaring med eller i landet;
  • Forretningsplan, herunder finansiering, organisation og markedsanalyse
  • Merværdi til den hollandske økonomi med hensyn til innovation, jobskabelse eller fremtidige investeringer.

En lokal immigrationsadvokat kan give dig flere oplysninger om punktevalueringssystemet.

1-års opstart hollandsk visum

Siden starten af ​​2015 kan udenlandske statsborgere kvalificere sig til en tilladelse til iværksætteri, der udstedes kun for et prep år.

Myndighederne i Nederlandene ved, at mange ejere af nye virksomheder ikke umiddelbart kan overholde alle kriterier for udstedelse af opholdstilladelse til selvstændige. Derfor blev dette opstartvisum indført. Det gør det muligt for udlændinge at arbejde og bo i Holland i et forberedelsesår. I denne periode samarbejder de med erhvervsfacilitatorer for at opnå opstart af overholdelse af kravene til opnåelse af et regelmæssigt visum for selvstændige.

Læs mere på det hollandske opstartvisum.

Hvis du ønsker at få et selvstændigt hollandsk visum, kan du kontakte vores lokale konsulenter om indvandring. Vi kan også give dig oplysninger og hjælpe dig med at ansøge om Hollandsk højtuddannet migrantprogram.

kontakt en ekspert knap